Op zoek naar schoonmaak vacatures enschede?

schoonmaak vacatures enschede
Schoonmaak Vacatures in Enschede Vacatures.nl.
Globen Personeel Enschede. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: Boren van gaten, zagen van constructies en maken van sleuven Plaatsen, stellen en bevestigen van ankers Schoonmaken en. 3 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Schoonmaak vacatures in Enschede!
53 Schoonmaak vacatures in Enschede Adzuna.
Top 5 bedrijven die nu werven. Ontvang de nieuwste Schoonmaak vacatures in Enschede direct in je inbox! Deze statistische gegevens van de banenmarkt voor Schoonmaak vacatures in Enschede worden samengesteld door middel van de Adzuna-index van meer dan 150000, vacatures bijna alle vacatures in Nederland.
Schoonmaak vacatures in Enschede Timing. Timing Logo. Group 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. f_1_. instagram-logo. Group 3. Shape.
Aanpakker Betrouwbaar Flexibel Inzetbaar Nauwkeurig Verantwoordelijkheidsgevoel Communicatief Technisch Inzicht Klantvriendelijk Doorzetter Teamplayer Stressbestendig Oplossingsgericht Energiek Leergierig Werkt Graag Zelfstandig Representatief Wil Graag Buiten Werken Detailgericht Gedisciplineerd Punctueel Analytische Vaardigheden Daadkracht Sociaal Spontaan Leidinggevende Capaciteiten Ondernemend Initiatiefrijk Assertief Besluitvaardig Cijfermatig Inzicht Prestatiegericht Creatief Digitaal Ingesteld Overtuigingskracht Mensenkennis Sportief Netwerker Vrolijk Zelfverzekerd Eigenzinnig Extravert Informeel Formeel. Tijdelijk Met Zicht Op Vast Tijdelijk Dienstverband Vast Dienstverband Vakantiewerk. 1 Schoonmaak vacatures in Enschede.
Schoonmaakbedrijf Enschede DJM Bedrijfsdiensten.
Naast Enschede is DJM Bedrijfsdiensten ook het schoonmaakbedrijf in Almelo, Oldenzaal, Hengelo en natuurlijk de omliggende omgeving. Reguliere schoonmaak Glasbewassing Specialistische reiniging Sanitaire voorzieningen Tuinonderhoud Afvalcontainers Advisering Ongediertebestijding Personeel. Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen? Nieuwe Markt 30.
Hoe flexibel wil jij werken? Werken bij Facilicom.
In de functie van medewerker housekeeping ben je naast het poetsen van hotelkamers verantwoordelijk voor een unieke gastbeleving en maak jij alle gasten blij met schoon! Lees meer Bekijk vacatures. Schoonmaken naast je school of studie als bijbaan. Al vanaf je 15e jaar kun je bij Gom aan de slag! Zoek je een baan naast je school of studie in de avonduren, in het weekend of in de vakantie en hou je van aanpakken? Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het laten stralen van bijvoorbeeld een kantoorpand, ziekenhuis, een hotel of zelfs een dierentuin. Je zorgt daarmee dat medewerkers en bezoekers van onze klanten genieten van een schone omgeving. Lees meer Bekijk vacatures. Studenten, jongeren en kinderen laten leren in een schone en verantwoorde leeromgeving? Bij Gom kun jij daaraan jouw steentje bijdragen! Als schoonmaakmedewerker in het onderwijs ben je samen met jouw collegas verantwoordelijk voor de schoonmaak op basis en middelbare scholen, hogescholen of een grote universiteit.
Bekijk onze actuele vacatures Werken bij Asito.
Werken bij schoonmaakbedrijf Asito. Ben jij op zoek naar een leuke baan en lijkt werken bij een schoonmaakbedrijf je leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito. Bij ons staat het verbinden van mensen voorop. Dit doen we door onze medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met onze klanten en de maatschappij. Bij Asito werken mensen van meer dan 100 nationaliteiten. Iedere dag zien we de meerwaarde van deze diversiteit van karakters. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, verschillende culturen, met verschillende overtuigingen en ideeën, wordt een organisatie niet alleen interessanter, maar ook succesvoller. Wij noemen dat de kracht van kleur. Wil je hier ook deel van uitmaken? Kijk dan snel bij onze vacatures. Bekijk onze vacatures. Door het hele land hebben wij regelmatig verschillende vacatures open staan, van schoonmaakkracht tot ict-er, van voorwerker tot commercieel talent. Vind de baan die bij je past! Staat de juiste vacature er niet bij, stuur ons een open sollicitatie. Mocht er een vacature vrijkomen, kunnen we contact met je opnemen. Wij hebben momenteel 187 openstaande vacatures. Kies een vakgebied. Administratie / Secretarieel. Personeelszaken / HRM. Opleidingen / Kwaliteit, arbo milieu.
Schoonmaakwerk Enschede Huishoudelijk werk Enschede.
2 maanden geleden. Ivm verhuizing naar een andere bestaande woning heb ik op donderdag 9 augustus schoonmaak hulp nodig. Wie heeft tijd over? Aantal dagdelen: 2. 6 maanden geleden. Zoek iemand voor een ochtend per twee weken. Stofzuigen, Dweilen, ramen lappen. Zijn de meest voorkomende werkzaamheden. Aantal dagdelen: 1. 6 maanden geleden. Van Den Bos. Hallo, Wij zijn op zoek naar een huishoudelijke hulp voor onze dementerende schoon moeder. Het liefst toch iemand met een aantal jaren. Aantal dagdelen: 2. 6 maanden geleden. Ik ben op zoek naar een betrouwbare schoonmaakster die een expert is in haar vak. Voor 1 dag in de 2 weken Geheel afhankelijk van de. Aantal dagdelen: 1. 6 maanden geleden. Gratis een e-mail ontvangen als er nieuwe schoonmaakvacatures in Enschede zijn? Ja, ik wil de emailservice ontvangen en ik maak hiervoor een gratis account aan. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid. Hoe het werkt. Meld je gratis aan om een oproep te kunnen plaatsen en te reageren op schoonmaakvacatures. Schoonmaakwerk in Enschede vinden. Vind schoonmaakwerk in Enschede waar jij wilt werken. Stuur een reactie op de vacatures waar je interesse in hebt.
Welkom bij schoonmaakbedrijf VSO Twente BV.
Lees meer de diensten van VSO Twente BV. Werken bij VSO Bent u op zoek naar een leuke baan in de schoonmaak? Solliciteer bij schoonmaakbedrijf VSO Twente! Wij bieden een leuke job, leuke collega's' en salaris conform CAO. Bekijk onze vacatures.
Consumentenbond Onafhankelijk en betrouwbaar. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
De Consumentenbond wil met PostNL in gesprek om te horen wat het bedrijf gaat doen om het enorme aantal klachten over pakketbezorging terug te dringen. Nieuws 25 mrt. Prijsverschil biologisch en niet-biologisch steeds kleiner. Het prijsverschil tussen biologische en niet-biologische producten wordt steeds kleiner, blijkt uit een prijspeiling van de Consumentenbond.
Optisport.
Medewerker Schoonmaak Renkum. Medewerker Schoonmaak Warnsveld. Project managers Maintenance verantwoordelijk voor de regio Zuid-Oost Nederland. Leidinggevend / Staf. Fitness en Groepslesseninstructeur Rhenen. Medewerker Horeca Amsterdam Zuid-Oost. Zweminstructeur Amsterdam Zuidoost. Servicemonteur Zwembaden en Sportaccommodaties regio Zuid West Nederland. Leidinggevend / Staf.
Schoonmaakbedrijf Victoria.
U kunt op ons rekenen! Schoonmaak met volle toewijding. Hoe opgeruimder en schoner de leefomgeving, hoe zorgelozer u kunt werken, leren of recreëren. Medewerkers van schoonmaakbedrijf Victoria richten zich daarom met volle toewijding op uw schoonmaakwerk en krijgen daarvoor alle steun van het bedrijf die zij nodig hebben.
Werken bij Gom Schoonhouden Werken bij Facilicom.
Lees meer Bekijk vacatures. Studenten, jongeren en kinderen laten leren in een schone en verantwoorde leeromgeving? Bij Gom kun jij daaraan jouw steentje bijdragen! Als schoonmaakmedewerker in het onderwijs ben je samen met jouw collegas verantwoordelijk voor de schoonmaak op basis en middelbare scholen, hogescholen of een grote universiteit.

Contacteer ons