Resultaten voor vacature schoonmaak enschede

vacature schoonmaak enschede
Schoonmaak vacatures Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn altijd op zoek naar kandidaten zoals jij voor schoonmaakwerk. werken in de schoonmaak. alle schoonmaak vacatures. Werk jij als schoonmaker graag bij een groot bedrijf of liever bij een kleine organisatie? Liever overdag of in de avonduren? Randstad heeft altijd wel schoonmaakwerk dat bij je past. Je maakt bijvoorbeeld kantoren of sportscholen schoon. Maar denk ook aan schoonmaken op de Keukenhof of afwashulp in een keuken. Voor het leukste schoonmaakwerk kom je naar Randstad! schoonmaak vacatures bij jou in de buurt. alphen aan den rijn.
Haverkamp Onderhoud Compleet in Onderhoud.
Van sloop, sanering, renovatie tot schoonmaak. Haverkamp is al 45 jaar een begrip in Twente voor het totale onderhoud. U kunt hieronder uw keuze maken voor het soort onderhoud. Wilt u rechtstreeks naar onze webshop om een afvalcontainer te huren? Over Haverkamp Onderhoud. In 1973 is Haverkamp Onderhoud ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dit is al ruim 45 jaar geleden! Wat destijds begon als een eenmans glazenwassersbedrijf is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf waar circa negentig mensen dagelijks aan het werk zijn in allerlei verschillende soorten onderhoud. Neem contact met ons op via.: 7547 AS Enschede.
VLS Groep VLS.
De schoonmaakdienstverlening is een jonge branche waarbinnen VLS zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice positief profileert. Het dienstenpakket zoals de VLS Groep dit aanbiedt is ontstaan uit de cultuur van het bedrijf. Een cultuur gericht op transparantie, deskundigheid en een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers.
dé buitenwinkel van Nederland Bever.
Dit veld kan niet leeg zijn. Je e-mailadres is nog niet geregistreerd. Registreer je hieronder door je e-mailadres in te vullen en op Registreren te klikken. Foute login gegevens. We kennen je e-mailadres reeds, maar je wachtwoord moet nog ingesteld worden.
Home Werken bij HAGO.
Schoonmaak Espel Kantoor 2 20 uur Espel Bekijk deze vacature. Medewerker Schoonmaak ASML Veldhoven 10 uur Veldhoven Bekijk deze vacature. Weekend Schoonmaak Hogeschool Utrecht Onderwijs 4 uur Utrecht Bekijk deze vacature. Online communicatieadviseur Zorg 32 uur Den Bosch Bekijk deze vacature.
Vacatures Hotel Enschede.
Leerlingen Keuken BBL schooljaar 2019 2020. Hotel Enschede Afdeling. Voor Van der Valk Hotel Enschede zoeken wij; gemotiveerde, leergierige leerlingenschooljaar 2018-2019. Ben jij degene die op zoek is naar een uitdagende functie in het culinaire hart van het Van der Valk concern?
Vacatures huishoudelijke hulp: Direct aan de slag! Care.com.
Speciale zorg vacature. Huis en Tuin vacatures. Vul een geldige postcode, stad of regio in. Bent u nieuw hier? Bent u al lid? Vacatures huishoudelijke hulp. Vind huishoudelijke hulp vacatures bij u in de buurt, Solliciteer nu! Ga van start. Wanneer wil je aan de slag? Onmiddellijk Deze week Deze maand Nog niet zeker. Op zoek naar hulp? Vacatures huishoudelijke hulp. Ik ben op zoek naar een verantwoordelijke huishoudster, die netjes kan werken. van Laura Apeldoorn. Hallo, Ik ben Laura en op zoek naar een hard werkende huishoudster. Iemand die op lange termijn basis kan werken en idealiter zou zijn iemand met ervaring in de schoonmaak.
Willemsen Schoonmaak.
Willemsen Schoonmaakbedrijf bv en is één van de toonaangevende schoonmaakorganisaties in de regio. Sinds de oprichting is er veel veranderd, maar nog steeds staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Schoonmakers worden steeds meer vakmensen, onze medewerkers werken volgens de wettelijke eisen en regelgeving en worden constant bijgeschoold. Ons motto is dan ook Schoonmaken is een vak. Willemsen Schoonmaak staat voor service en kwaliteit, 24 uur per dag.
Schoonmaakbedrijf Gom.
Nieuwe HR-directeur Marjolein Reijs wil ook bij Gom medewerker centraal blijven stellen. Hoe je een Van Gogh schoonmaakt? Nou, met virtual reality! Goede samenwerking tussen schoonmaak en infectiepreventie van groot belang. De werkplek van.Carol Geijtenbeek. Werken bij het eerste sectorspecifieke schoonmaakbedrijf van Nederland?
Medewerker Schoonmaak-vacatures in Enschede mei 2020 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor emve flex Vacatures in Enschede. Schoonmaak medewerker in de zorg. Ootmarsum 1 plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons komt versterken als schoonmaak medewerker in Ootmarsum en directe omgeving voor maandag t/m vrijdag.
Beste service, vertrouwd dichtbij. Expert.nl.
Expert: vertrouwd dichtbij. Expert is in 2018 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Winkelketen in de Elektronica branche van Nederland; iets waar we natuurlijk supertrots op zijn! Al jaren is Expert dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica in Nederland.
Betrokken ontzorgend. AK schoonmaak.
Echt werk voor specialisten dus, zoals AK Schoonmaak. Wij voeren de werkzaamheden zodanig uit dat deze het milieu zo min mogelijk belasten. Prijsindicaties Neem Contact op. Het verzorgen van sanitaire voorzieningen; Reiniging van gordijnen, vitrage, stoelenzittingen etc; Ongedierte bestrijding en Woning ontruimingen. Prijsindicaties Neem Contact op. 7532 ST Enschede.

Contacteer ons