Meer resultaten voor hbo creatieve communicatie

hbo creatieve communicatie
HBO stage Marketing Communicatie / Social Media VDL Groep.
Ben jij op zoek naar een inspirerende stage op het gebied van marketing en communicatie? Wil jij daarin graag een bijdrage leveren aan het creatieve team van VDL AEC Maritime bij de ontwikkeling van onze marketing en social media activiteiten binnen de maritieme branche voor grote internationale rederijen scheepseigenaren? Dan bieden wij een unieke stage binnen een wereldwijd opererend bedrijf in de altijd bewegende scheepvaart! HBO stage Marketing Communicatie / Social Media.
Bekijk onze Marketing en Communicatie opleidingen NTI.
Marketing en Communicatie. 45 opleidingen en cursussen gevonden in Marketing en Communicatie Snel naar: MBA-programma's' 2 Masterprogramma's' 1 Masterclasses 1 HBO Bachelor opleidingen 4 HBO-programma's' 8 Volledige MBO-opleidingen 3 MBO Basisopleidingen 3 MBO Keuzedelen 1 Beroepsopleidingen 15 Cursussen 5. MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde. Verkorte Master Bedrijfskunde en Strategie: maak jouw bedrijf commercieel sterk. Af te ronden in 12 maanden. Perfect te combineren met een baan. MBA-programma Marketingmanagement studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Verdien een erkend certificaat van NTI. Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in marketingmanagement. Leer een sterk merk bouwen, digitale marketing strategisch inzetten én meer. Masterclass Communicatie van innovatie. Volg in 3 maanden de Masterclass Communicatie van innovatie en haal een waardevol certificaat. Studeer in je eigen tempo bij NTI. HBO Bachelor opleidingen. HBO Bachelor European studies HBO Opleiding European studies studeren in deeltijd?
Hbo Associate degree Communicatie Avans Academie.
Om je netwerk te verbreden en werkervaring op te doen, werken we niet alleen binnen de schoolmuren, maar gaan we ook bij bedrijven langs en werken intensief met hen samen. Wat ook bijzonder is aan de Ad Communicatie is dat je getraind wordt door zowel docenten uit het hbo, docenten uit het mbo en mensen uit het bedrijfsleven. Er is dus een grote variatie aan expertise in huis. Wat ons tot slot onderscheidt van de bachelor is dat we ons veel meer richten op online communicatie. Een blog is tegenwoordig al oud. Er moet continu gezocht worden naar originele manieren om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daar spelen we met de Ad Communicatie op in. Jouw doel is om met taalgevoel en een creatieve inslag nieuwe content te creëren en dit aan het bedrijf of aan de klant te presenteren.
Opleiding medewerker marketing en communicatie / creative marketing en communicatie mhbo bol Koning Willem I College.
niveau in samenwerking met Fontys Hogescholen, Communicatie en Internationale marketing in Tilburg. Met deze opleiding kun je instromen in het tweede jaar van deze hbo-opleidingen waarmee je je propedeuse al afgerond hebt. Deze mhbo-opleiding is al jaren zeer succesvol in het opnemen van terugstromers uit het hbo.
Creative Business, NHTV internationaal hoger onderwijs Breda.
HBO Associate degree. Studeren in het buitenland. Wat is Studentum.nl? Werken bij EMG. Studie Niveau Stad. Vind de opleiding die bij je past! Taal en Communicatie. Media en Entertainment Management. Toelatingseisen en aanmelding. NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. NHTV Breda op Facebook. Contactgegevens NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. Toelatingseisen en aanmelding. NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. NHTV Breda op Facebook. Contactgegevens NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. Deadline aanmelding: 1-6-2021. Over deze opleiding. Met deze Engelstalige hbo-bacheloropleiding word je een expert in creatieve conceptontwikkeling, productietechnieken of in management en marketing van entertainment producten.
Yaguti Systems Stagiair HBO Sales en Communicatie.
Functieomschrijving Ben je een enthousiaste HBO studente en wil je echte werkervaring opdoen in een jong en groeiend bedrijf, waar innovatie, creativiteit, durf, ondernemingsdrang en plezier de belangrijkste kernwaarden zijn? En wil je werken aan de positionering en sales van een innovatieve System Integrator, advies en support organisatie? Dan is deze stage bij Yaguti Systems echt iets voor jou! Tijdens je stage krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en een divers takenpakket. De ideale stage voor een creatieve en verkoopgerichte communicatie professional.
Communicatie International Event, Music Entertainment Studies CO IEMES opleiding HBO Bachelor.
Binnen de de hbo Bachelor Communicatie International Event, Music Entertainment Studies CO IEMES ligt de nadruk op het bedenken van produkten voor de creatieve industrie. Binnen deze opleiding wordt het communicatie-profiel gekoppeld aan de internationaal georiënteerde creatieve industrie met de nadruk op evenementen en entertainment.
HBO Creative Business in Rotterdam Hogeschool Inholland Keuzegids Hbo 2019.
Keuzegids Hbo 2019 www.keuzegids.org. Sector Taal Communicatie. Communicatie en media. Let op: deze Keuzegids is niet meer actueel. Bekijk de nieuwste versie. Hogeschool Inholland Rotterdam. Deze opleiding wordt besproken in het artikel Communicatie en media. Je vindt daar een beschrijving van de opleiding, informatie over de arbeidsmarkt, feiten, cijfers en onze beoordeling en vergelijking met andere opleidingen.
Hbo-opleiding Communicatie voltijd bachelor Hogeschool Utrecht.
Na de opleiding. Je kunt starten met de opleiding Communicatie als je een havo, vwo of mbo-diploma niveau 4 hebt. Ben je 21 jaar of ouder? Dan kun je een toelatingstoets doen. Bekijk de volledige toelatingseisen. Iets voor jou? Je bent onderzoekend en houdt van organiseren.
HBO / Taal, cultuur communicatie Opleidingsmarkt 2018.
Brede voorlichting Communicatie CO en Media, Informatie en Communicatie MIC. De opleiding Communicatie CO leidt de communicatieprofessional van de toekomst op. bij ons alles over organisaties, merken, communicatiestrategieën en het inzetten van middelen en. media op een innovatieve en creatieve wijze.
HBO Communicatie meewerkstage Brand for life.
HBO Communicatie meewerkstage stage per februari2021. Ben jij een enthousiaste Hbo-student Communicatie die op zoek is naar een leuke en leerzame meewerkstage bij een marketing communicatie bureau? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn vanaf februari 2021 op zoek naar een enthousiaste en creatieve communicatie student om ons team te versterken.
Communicatie ParticuliereOpleidingen.nl.
Functionerings en beoordelingsgesprekken voeren. Het voeren van functionerings en beoordelingsgesprekken is een waardevol middel om de belangen van je medewerkers en je organisatie te verenigen. Aanbieder: Learnit Kosten: 950 Duur: 2 dagen. Met het HBO orintatietraject Communicatie leer je in korte tijd het lesmateriaal, studieniveau en de studiemethode van Hogeschool kennen.

Contacteer ons