Resultaten voor specialist creatieve communicatie

specialist creatieve communicatie
Stijlgenoten Zichtbaar. Stopkracht. Conversie.
Wij weten hoe het moet, bekijk hier enkele voorbeelden. Maar voor effectieve online communicatie heb je meer nodig. Je wilt de juiste mensen op de juiste momenten bereiken, bijvoorbeeld via social media. Een kwestie van middelen slim kiezen en inzetten.
Vacature: Marketing en Communicatie specialist 30-36 uur ZIEN in de Klas.
Vacature: Marketing en Communicatie specialist 30-36 uur. Ben jij onze nieuwe Marketing en Communicatie specialist? ZIEN in de Klas werkt met ruim 70 bevlogen orthopedagogen samen aan onze droom; alle klassen gelukkig te zien door te investeren in goed onderwijs!
Vacature: Visuele Communicatie specialist Sensus process management.
Als MBOer liefst enkele jaren ervaring met visuele communicatie of grafisch ontwerp. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Uitstekende kennis van het MS Office pakket. Uitstekende kennis van Adobe, Photoshop, InDesign en Premiere. Kennis van WordPress en Mailchimp is een pré. Kennis van SEO / SEA / Google Analytics is een pré. Je bent 32 uur per week beschikbaar. Naast de bovenstaande functie-eisen herken je je in onderstaande eigenschappen.: Je neemt initiatief, bent proactief en durft ook assertief te zijn. Je bent een aanpakker met een handson mentaliteit. Je bent niet bang om je mening te geven en bent in staat deze te onderbouwen. Je denkt en handelt creatief en komt met ideeën waar anderen nog niet aan hadden gedacht en maakt de meest creatieve ontwerpen.
Marketing en Communicatie Specialist Bruins.
A Boost with a Bite. Door de gezonde groei van Vitapep wil men het team verder gaan versterken met een Marketing en Communicatie Specialist. Opzetten en uitvoeren van Marketing en Communicatieprojecten. In deze gevarieerde zelfstandige functie word je verantwoordelijk voor het opzetten, optimaliseren en uitvoeren van marketing en communicatieprojecten in de breedste zin van het woord. Je ontwikkelt out of the box activiteiten en concepten voor een uniek versproduct. Je bedenkt en je voert PR activiteiten uit en je verzorgt de deelname aan evenementen en beurzen. Hierbij werk je nauw samen met de verkoopafdeling en heb je een adviserende rol richting het management. Zo ben je onder andere betrokken bij de ontwikkeling en uitbouw van winkelconcepten. Je draagt verantwoordelijkheid voor de actieve inzet en professioneel beheer van social mediakanalen. Je bent content-creator en je ontwikkelt creatieve communicatieconcepten richting de consument.
vastgoedcommunicatie Tip! Goed reclamebureau Amsterdam Merktuig.
En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. We maken vastgoedcommunicatie succesvol door creativiteit te verenigen met doelstellingen. Als specialist vastgoedcommunicatie hebben wij ervaring met nieuwe projecten door corporaties of ontwikkelaars, herontwikkeling van bestaande bouw en communicatie vanuit gemeenten en stadsdelen.
Online Marketing Communicatie Specialist Medior m/v NSV.
Wat ga je doen? Als Online Marketing Communicatie Specialist Medior m/v ben je de spin in het marketing communicatie web rondom IMPACT. Je ontwerpt en bewaakt customer journeys en lifecycles voor verschillende doelgroepen, je bouwt en overziet de gehele automation en je bent gedreven eigenaar van onze storytelling. Crossmediale en creatieve communicatie sprints inrichten en vullen zijn jouw passie.
www.creatievecommunicatie.org Opleiding Creatieve Communicatie.
Door respect en bewondering voor het werk van anderen, nemen negatieve emoties en ongewenst gedrag af. Zie het volledige programma: 2de jaar Kindertekendocent Creatieve Communicatie. Het 3de jaar De KINDERCOACH BEELDEND KCB werkt individueel met een kind van 6 tot 16 jaar of meerdere kinderen uit een gezin, of soms met het hele gezin in periodes van crisis of teveel stress.
Media en Communicatie.
De opleiding Media en communicatie duurt 3 jaar. Tijdens de opleiding werk je op je eigen laptop. Deze gebruik je voor de creatieve vakken, marktonderzoek, schrijven van teksten, talen en rekenen. Voor het opdoen van inspiratie en aanvullende kennis maak je veel gebruik van het internet.
1839 vacatures, werk vind je op Olympia.nl.
Gezondheidszorg / Welzijnssector 28. Handel / Groothandel 98. Horeca / Recreatie / Reizen 51. Kunst / Cultuur 1. Makelaardij / Vastgoed 5. Onderwijs / Opleiding 3. Overheid / Non-Profit 37. Reclame / Communicatie / Media 19. Productie / Industrie 339.
Specialist in displays en instore communicatie Global Creations.
Voor elk product en elk budget. Maatwerk displays en instore communicatie. Op basis van uw wensen, ideeën en budget gaan wij aan de slag. Onze creatieve specialist verrast u graag met een origineel ontwerp en onze technische specialisten adviseren over techniek en materiaalkeuze.
Communicatie Specialist Werken bij Kuehne Nagel Werken bij Kuehne Nagel.
Veghel Full Time req58016 Marketing Communications. Communicatie Specialist Veghel req58016. WANTED: creatieve senior communicatie professional die graag impact maakt! In deze rol heb je veel verantwoordelijkheid en vrijheid in je handelen. Je komt in een omgeving terecht waar je écht wat kunt betekenen.
Communicatie Werkgeluk Specialist stage bij 2DAYSMOOD Dotslash.
Dan is tactische en creatieve communicatie essentieel. Heb jij die skills in huis om écht impact te maken bij de gebruikers van onze Employee Happiness tool en E-learning omgeving? Bij 2DAYSMOOD kun jij werkervaring opdoen als Communicatie Werkgeluk Specialist E-learning Specialist, je talenten ontwikkelen, leren van onze experts, en gewoon een hele gave stage hebben!

Contacteer ons