Resultaten voor schoonmaakbedrijf enschede vacatures

schoonmaakbedrijf enschede vacatures
Vacatures Hendriks Hoteldiensten.
Kijk voor onze openstaande vacatures op: https//www.werkenbijhendrikshoteldiensten.nl/.: Ben jij op zoek naar een leuke baan met gunstige werktijden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse hotels in Nederland, van Leeuwarden tot Maastricht en van Utrecht tot Enschede zijn wij op zoek naar enthousiaste collegas.
Werkspot Vind een vakman voor al je klussen Werkspot.nl.
We delen geen persoonlijke gegevens met vakmannen, tot je daar zelf voor kiest. Alleen vakmannen met een geldige KvK-inschrijving zijn aangesloten bij Werkspot. Reviews op Werkspot zijn geschreven door huiseigenaren zoals jij. Plaats een klus en ontvang voorstellen van vakmannen.
Werken bij VLS Schoonmaak Jouw werk?
Vacatures bij VLS Schoonmaak. De VLS Groep, met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice, is met 1500 medewerkers en 5 vestigingen in het land een grote facilitaire dienstverlener op het gebied van schoonmaakdienstverlening. De organisatie ziet haar personeel als haar kapitaal en investeert daar continu in.
Schoonmaakbedrijf Blinck.
Schoonmaakbedrijf Blinck is met vestigingen in Almere en Arnhem landelijk opererend. Onze dienstverlening bestaat uit allround schoonmaak en gespecialiseerde schoonmaak zoals glasbewassing, vloeronderhoud, afvalmanagement en specialistische reiniging. Met een compleet pakket aan schoonmaakdiensten zorgen we ervoor dat uw pand en de werkplekken zorgvuldig en vakkundig gereinigd worden.
Fonville Schoonmaakbedrijven OSB Keurmerk Drenthe Nederland Coevorden Nijmegen Helmond Gorinchem Gelderland Brabant Zuid Holland.
Ben jij een aanpakker van 15 jaar of ouder en op zoek naar een mooie bijverdienste tijdens je vakantie? Meld je dan aan voor vakantiewerk bij Fonville en versterk ons gezellige team! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Solide Homepage.
De dag van de Schoonmaker 15 juni 2017. Objectleider regio Enschede. Objectleider regio Deventer. Allround Glazenwasser fulltime. De drie Solide speerpunten waarvan u gegarandeerd gaat glimlachen! Klant staat centraal. Uw tevredenheid vormt onze belangrijkste graadmeter. Eenmaal tevreden, zetten wij een stap extra om uw verwachtingen te overtreffen. Aan de hand van de gemaakte afspraken, vastgelegd in het werkrooster, hebben wij regelmatig persoonlijk contact. Zo blijven de afgesproken diensten transparant en goed helder. Breed aanbod schoonmaakdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in meerdere schoonmaakdisciplines. Van reguliere schoonmaak tot totale glasbewassing en van vloeronderhoud tot industriereiniging.
Vacatures in het Veld Groep in Enschede. De Banensite. locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: diens
in het Veld Groep beschikt momenteel over 49 vacatures, bekijk nu de vacatures en solliciteer direct bij in het Veld Groep. In het verleden zijn 8 vacatures ingevuld van in het Veld Groep. Vacatures van in het Veld Groep.: Voor de schoonmaak van kantoren bij een vleesverwerkend bedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Interieurverzorger Functieomschrijving: Als schoonmaakmedewerkster. bij in het Veld Groep in Enschede.
Medewerker Schoonmaak-vacatures in Enschede mei 2020 Indeed.nl.
Voor onze locatie Bruggerbosch zijn wij op zoek naar een medewerker schoonmaak. Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliƫnt en zorg. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Liberein Vacatures in Enschede.
Twepa Twepa.
Wij hebben gekozen voor Twepa als kledingleverancier omdat wij het erg belangrijk vinden, dat wanneer er problemen zijn deze goed worden opgelost. Want een doos kleding leveren kan iedereen, maar goed problemen oplossen, is een andere tak van sport. Twepa Het Poolman 2. 7545 LX Enschede.
Vacatures CSU.
Direct naar content. Event / Stadion. Inkoop en huisvesting. Kwaliteit, Arbo en Milieu. Marketing en communicatie. Aantal uren per week. 0 8 uur. 8 16 uur. 16 24 uur. 24 32 uur. 32 40 uur. Postcode/stad en afstand. Gebruik mijn locatie.
Vacatures CSU.
Direct naar content. Event / Stadion. Inkoop en huisvesting. Kwaliteit, Arbo en Milieu. Marketing en communicatie. Aantal uren per week. 0 8 uur. 8 16 uur. 16 24 uur. 24 32 uur. 32 40 uur. Postcode/stad en afstand. Gebruik mijn locatie.
Home Vlietstra.
Representatieve en gezonde werk en leefomgevingen Toon alle referenties. Voor Elkien voeren we schoonmaakonderhoud uit bij zon vijftig wooncomplexen. Een enthousiaste groep professionals maakt schoon voor deltaWonen. Kerstpakketten Groningen gedoneerd. Lees het hele artikel. Vlietstra naar de top voor het kankerfonds!

Contacteer ons